Tania wypożyczalnia samochodów

Miejsce na inne tematy.
józek

Tania wypożyczalnia samochodów

Post autor: józek »

Macie może namiar na tanią wypożyczalnię samochodów??? Przejrzałem kilka ofert ale te ceny są kosmiczne!! Nie żyjemy przecież w średniowieczu !! Dajcie znać jak macie namiar na cos porzadnego ale w dobrej cenie !! Nie będe płacić kroci za samochód na jeden dzień !! No bez jaj !!
Awatar użytkownika
kreda

Re: Tania wypożyczalnia samochodów

Post autor: kreda »

Widzę, że faktycznie na cito potrzebujesz namiaru na sprawdzoną wypożyczalnię samochodów :) Jak coś, to ja miałam okazję kilka razy korzystać z wypożyczalnia samochodów Kraków i byłam bardzo zadowolona, a dodam że należę raczej do wymagających klientów. Mają tutaj dobre ceny, szeroką flotę samochodów a każdy kolejny wynajem jest tańszy, ze względu na pakiet lojalnościowy. Sprawdź sobie.
Czaruś

Re: Tania wypożyczalnia samochodów

Post autor: Czaruś »

Zazwyczaj, tanie wypożyczalnie samochodowe, mają ukryte w umowach dodatkowe koszty. Przed wypożyczeniem samochodu, przeczytaj dokładnie umowę. Jednak bardziej polecam Ci, skorzystać z tego portalu https://rentalo.pl/kategorie/samochody-osobowe/. Znajdziesz tam ogłoszenia osób, które wyrażają chęć, wypożyczenia swojego samochodu, za nie duże pieniądze.
ODPOWIEDZ