Hej!
Znalazłem stronę https://radaryonline.pl/ i tam są radary online różnego typu. Mnie najbardziej zainteresował radar opadów. Na jakiej zasadzie to działa? Skąd te informacje mają? Czy są bardziej rzetelne niż informacje na onecie czy w telewizji? Nie powiem, lubię sobie oglądać wędrujące chmurki po niebie, ale nie wiem na ile można temu wierzyć.
Radar opadów jak to działa
Miejsce na inne tematy.
Re: Radar opadów jak to działa
Post autor: Kabeś »
Cześć!
Ta strona, którą poleciłeś jest genialna! Ja osobiście zawsze sprawdzam opady oraz burze na stronie, gdzie jest mapa opadów. Polecam wszystkim, jest świetna, szybko działa i w miarę mało internetu ściąga. Pogoda w tym roku jest tak niespodziewana, że prognozy pogody naprawdę w niczym nie pomagają. Lepiej sprawdzić pogodę samodzielnie.
softshell dziecięcy
Ta strona, którą poleciłeś jest genialna! Ja osobiście zawsze sprawdzam opady oraz burze na stronie, gdzie jest mapa opadów. Polecam wszystkim, jest świetna, szybko działa i w miarę mało internetu ściąga. Pogoda w tym roku jest tak niespodziewana, że prognozy pogody naprawdę w niczym nie pomagają. Lepiej sprawdzić pogodę samodzielnie.
softshell dziecięcy
Post autor: meteo24 »
Ja od siebie mogę polecić radar opadów online dostępny na stronie https://meteoserwis24.pl/info/radar-opadow , moim zdaniem jest to najdokładniejszy radar pogodowy, który znalazłem w sieci. Dodatkowo na stronie sprawdzimy prognozę pogody (godzinową oraz długoterminową, kierunek wiatru, zachód i wschód słońca oraz temperaturę powietrza) oraz gdzie występuje aktualnie burza. Wszystkie mapy są aktualizowane w czasie rzeczywistym, dlatego nie ma żadnego opóźnienia. Polecam serdecznie i miłego dnia
Post autor: lizaa »
Ja tam nie wiem, ale przykładowo ciekawie prezentuje się również Airly.org - tam możecie śledzić na żywo pogodę w
poszczególnych miejscach, macie również monitoring powietrza, opadów, ciśnienia itd. Także super... Nic was nie zaskoczy, korzystając z ich strony.
poszczególnych miejscach, macie również monitoring powietrza, opadów, ciśnienia itd. Także super... Nic was nie zaskoczy, korzystając z ich strony.