Pakiety medyczne
- doria
Re: Pakiety medyczne

- mamimi
cena blachy kwasówki
- twoja
Post autor: śpioch »
- Malenka
- biznesowy79
Post autor: biznesowy79 »
Post autor: Duśkaa »
Wiesz, że w większości przypadków teleporady nie są takie złe. Jeśli się okaże, że trzeba zbadać osobiście, to nasz lekarz bez problemu przyjmie. Prywatnie chodzę tylko na badania typu rezonans czy tk, żeby było szybciej. Wiadomo. Teraz nawet uprościli otrzymanie skierowania na test na koronawirusa. Kilka dni temu miałam pierwsze objawy covid i dostałam bez problemu. Na szczęście okazało się, że nie jestem chora. To tylko przeziębienie.śpioch pisze: ↑28 wrz 2020, 12:22 Nie korzystam z takich pakietów medycznych ale od dawna leczę się TYLKO prywatnie. Teraz gdy panuje koronawirus, to już w ogóle unikam chodzenia do przychodni czy kliniki medycznych.
Post autor: Kość »
Post autor: Wojtuś »
Post autor: Eluńka »
Post autor: krzyś »
Post autor: Mirosława »
Post autor: grześ »
Ja bym chyba do neurologa jako pierwszego z bólem kręgosłupa poszła. U dr Szymańskiego masz pełna diagnostykę, na http://neurolog-szymanski.pl/ zobacz sobie czym się zajmuje dokładnie i umów wizytę. Doświadczony i chwalony, z wiedzą i chęcią do pracyKość pisze: ↑10 kwie 2021, 15:50 Z bólem kręgosłupa nie ma żartów. Jeśli widzicie pierwsze sygnały to warto udać się do specjalisty. W Krakowie mają doświadczonych rehabilitantów. Wystarczy skontaktować się z CM Gamma i wizyta jest już kilka dni później .Ja miałam problemy z kręgosłupem i lekarz bardzo mi pomógł. Cały czas przechodzę leczenie ale jest ze mną coraz lepiej
Post autor: Grażyna11 »
Post autor: Jurkaś »
Post autor: bambi »
- nad45
Post autor: olla »
Post autor: Gutek »