Cześć. Nie wiem czy ktoś z was będzie mi w stanie pomóc, ale spróbować warto. Mianowicie, poszukuję sprawdzonej kancelarii prawnej, która miałaby spore doświadczenie w zakresie prowadzenia spraw rozwodowych. Znacie może jakieś godne polecenia miejsce? szczególnie zależy mi na tym, żeby mieściła sie na terenie Trójmiasta. Liczę na wasze podpowiedzi.
nadleśnictwo brzesko bochnia
dobra kancelaria prawna Gdańsk
Szukasz rady związanej z marketingiem i reklamą? Pytaj, pomożemy!
Re: dobra kancelaria prawna Gdańsk
Post autor: żaklina »
Przechodziłam ostatnio przez rozwód, więc wiem, jak to ciężki kawałek chleba. Muszę przyznać, że na szczęście udało mi się znaleźć odpowiedniego specjalistę. Niestety z Gdańskiem nie pomogę, ponieważ mieszkam zupełnie gdzie indziej. Może podpytaj swoich znajomych lub rodzinę?
Post autor: perełka »
Ja jak już bym się do kogoś zgłosiła to postawiłabym na kancelarię Sobczak Maciejewska Zając, według mnie bardzo szybko i zwinnie działają i oczywiście bardzo dobrze przewidują ruchy konkurencji. Te myślenie na przód chyba najbardziej podoba mi się w ich taktyce.
Post autor: Małgośka »
Według mnie, Gdańsk jest na tyle dużym miastem, że bez problemu znajdziesz jakąś dobrą pomoc prawną w tym zakresie. Ja niestety nie mam kogo ci polecić, ponieważ mieszkam w zupełnie innej części Polski, ale mam nadzieję, że trafisz tutaj na kogoś, kto będzie w stanie ci pomóc.
Post autor: Ignaś »
Wiesz co, z tego co wiem, to ogromne doświadczenie w sprawach rozwodowych posiada mecenas Mindykowski. Sprawdź tutaj http://www.mindykowski.pl/ usługi, jakie oferuje jego kancelaria, a myślę, że na pewno znajdziesz coś, co Ci się przyda. Moim zdaniem, nie znajdziesz lepszej kancelarii na Pomorzu, która miałaby taką obszerną wiedzę i liczne wygrane sprawy
Post autor: Seweryn »
Sąd bada również, jakie kroki zostały podjęte przez małżonków w celu naprawy małżeństwa przed zdecydowaniem się na rozwód. Czy uczestniczyli w terapii małżeńskiej lub czy próbowali rozwiązać swoje problemy inaczej. Informacje na temat tego, jakie działania są pozytywnie oceniane przez sąd, można znaleźć w artykule dostępnym tutaj https://sloworegionu.pl/dolny-slask-1/1 ... dowej.html co może okazać się cenną wiedzą podczas rozprawy