mieszkania
mieszkania
Post autor: Tomuś923131 »
Re: mieszkania
Post autor: daśka »
Post autor: Józek »
Post autor: Miłosz »
Post autor: Ącki »
Post autor: nruchomość34 »
Post autor: shót »
Post autor: Michał64 »
Post autor: iśka011 »
Post autor: Mikołaj »
Post autor: Kaśka »
Post autor: Grześ »
Post autor: Jeż »
Post autor: Olga Bujało »
Post autor: Januś90 »
Post autor: Bartuś »
Post autor: clóse »
Post autor: bóóse »
Post autor: eparkuś32 »
Post autor: Żaneta »
-
Post autor: Bączek »
Post autor: Zdziś »
Post autor: Sławek »
Post autor: Piotrowska Izuńka »
Post autor: Baśniowa90 »

Post autor: Bożena_Nowak »
Post autor: tołka »
Post autor: żaklina »
Post autor: Mańka »
- Ona
Post autor: Pawłowski »
Post autor: kamil_żemś »
Hej, świetna sprawa takie mieszkanie w dobrej cenie, niedawno też kupowałem ale nie miałem tyle szczęścia, jeśli będziesz robił remont, to koniecznie zobacz tę stronę http://maps.google.is/url?q=http://agdchrosciel.pl/ ja wciąż korzystam kończąc remont kuchnia, a mają świetne pomysły na wyposażenie.Pawłowski pisze: ↑02 lis 2021, 19:42 Ja właśnie kupiłem mieszkanie i to bardzo szybko ale to tylko dlatego, że poprzedni właściciel podobno poznał miłość swojego życia i wszystko posprzedawał i wyjechał na drugą półkule. Jednym słowem życzę szczęści a ja dzięki tym działaniom kupiłem za niezłą sumę bardzo ładne mieszkanie na woli koło metra. Sprawy notarialne załatwiłem również w kancelarii na woli u Pana Łukasza Górskiego notariusznawoli i powiem wam, że załatwiliśmy sprawę szybko i sprawnie. Ja mogę się wprowadzać i mam ekstra mieszkanko przy metrze.
Post autor: kawuś456 »
Muszę to sobie posprawdzaćkamil_żemś pisze: ↑09 lis 2021, 8:48Hej, świetna sprawa takie mieszkanie w dobrej cenie, niedawno też kupowałem ale nie miałem tyle szczęścia, jeśli będziesz robił remont, to koniecznie zobacz tę stronę _________ ja wciąż korzystam kończąc remont kuchnia, a mają świetne pomysły na wyposażenie.Pawłowski pisze: ↑02 lis 2021, 19:42 Ja właśnie kupiłem mieszkanie i to bardzo szybko ale to tylko dlatego, że poprzedni właściciel podobno poznał miłość swojego życia i wszystko posprzedawał i wyjechał na drugą półkule. Jednym słowem życzę szczęści a ja dzięki tym działaniom kupiłem za niezłą sumę bardzo ładne mieszkanie na woli koło metra. Sprawy notarialne załatwiłem również w kancelarii na woli u Pana Łukasza Górskiego notariusznawoli i powiem wam, że załatwiliśmy sprawę szybko i sprawnie. Ja mogę się wprowadzać i mam ekstra mieszkanko przy metrze.
Post autor: rota »
- kreda
- kasiunia
ziola a ciaza
- foxi
Post autor: Stolik »
Post autor: kamineka »
Post autor: Giźok08 »
Post autor: gasolinaa77 »
Dream Mobil House ul. Uczniowska 13, 03-112 Warszawa 48 500 220 300 [email protected]
Post autor: edik »